HEALING PORTRAITS

Esti antreprenor, freelancer, coach sau ai nevoie de acele fotografii portret pentru a-iti pune in valoare cat mai bine calitatile? Fie ca este vorba de fotografia de profil (Facebook, Instagram, LinkedIn,) sau cea pentru urmatorul event cover, amani la nesfarsit mersul la forograf si incerci sa te multumesti cu acea fotografie veche, care pe langa ca iti aduce nostaligia trecutului nu reflecta deloc calitatile si starea ta de spirit actuala?

Sau, poate nu iti place sa fii fotografiata, eviti sa te uiti la poze cu tine, observand doar defecte si simti o senzatie de contractare, de inchidere?

Te inteleg perfect. Intr-adevar, a fi în fața camerei poate fi intimidant, mai ales daca nu ai un suport interior, o stare aparte care sa sustina sesiunea foto.

Vrei sa iti descoperi VALORILE ascune bine sub pres, sa amplifici calitatile tale innascute, latente?

HEALING PORTRAITS este calatoria ta interioara spre versiunea ta cea mai buna, care este imortalizata in timp printr-un Portret Fine Art.

Rolul meu este să te sustin in a iti descoperi VALOAREA ascunsa de care ai cea mai mare nevoie ACUM, TU trebuie sa o uzi zilnic pentru a o ajuta sa infloreasca si IMPREUNA sa o imortalizam pentru ca TU sa o poti pastra cu tine in TIMP.

HEALING PORTRAITS este o metoda holistica, dezvoltata de catre mine in 8 ani de experienta de training, coaching, yoga, si pasiunea mea pentru fotografie. Aceasta abordare unica imbina atat latura ta feminina cat si cea masculina (intuitia si ratiunea, emisfera dreapta si cea stanga).

Printr-o metoda unica te voi sustine in a trezi, amplifica si imortaliza o stare speciala care tie acum iti "lipseste".

Vom utiliza:


  • Tehnici de coaching

  • Remedii naturale pe baza de flori

  • Afirmatii

  • Tehnici de vizualizare - Meditatie

  • Regresie "Comunicatie Prananadi®"

  • Yoga

  • Dans

Prin HEALING PORTRAITS nu obtii doar fotografiile de mult dorite, atat de necesare in mediul online azi, ci si evoluezi in versiunea ta cea mai buna, amplificand calitatile si atuurile tale. Prin aceasta metoda iti vezi propria frumusețe unica, te conectezi la puterea ta interiora, iti invingi fricile

si limitarile atingand un sentiment de LIBERTATE care va fi VIZIBIL si la care te poti intoarce oricand ai nevoie.

Conectandu-te la acest portret in care tu exprimi o valoare aparte, poti revoca in viitor cand vei avea nevoie aceasta stare.

HEALING PORTRAITS este ca un reminder pentru tine. Un etalon care iti reaminteste ca poti mai mult daca iti dorest dar si ca ESTI SUFICIENT AICI SI ACUM.

Daca rezonezi cu cele de mai sus, si esti pregatita de un upgrade bland, te invit in

lumea magica HEALING PORTRAITS unde toate visurile benefice devin realitate.


 • Consultanță Vom avea o discutie initiala despre ceea ce iti doresti in general sa iti dezvolti sau sa amplifici in viata ta si vom discuta cum anume te pot ajuta sa atingi acea stare care va putea ramane cu tine pentru totdeanua.

Consultația este gratuită și nu implică nicio obligație.

 • Organizare Alegem impreuna data si ora sesiunii foto si emit factura pentru avansul de 150 RON care trebuie achitat

 • Determinare valori proprii Iti trimit materiale de lucru pentru a putea determina valorile tale personale si sa alegi ce anume vrei sa imortalizezi in timp

 • Trezirea sau amplificarea valorii in fiinta ta Acesta este cea mai importanta etapa. In functie de cat timp si energie vrei si poti sa investeti in conturarea valorii alese, vom alege inpreuna tehnicile potrivite pentru tine.

 • Pregătirea sesiunii foto Vei primi un test pentru a afla paleta de culori care te avantajeaza, pentru a iti alege imbracamintea. Vom stabili impreuna locatia si detallile legate de make-up si coafura. Mediul este foarte important, si acesta contribuind la starea ta de bine. Sesiunile foto realizate intr-un mediu natural sau continand elemente din natura sunt un sprijn in acest sens, inclusiv pentru mine.

 • Sesiunea foto Va fi incoronarea municii tale. Impreuna alegem locatia si eu voi pregati atmosfera care sa sustina cat mai mult valoarea pe care tu ai lucrat in tot acest timp.

 • Galeria foto În 3 zile lucrătoare vei primi online galeria de fotografii ne-editate, de unde le vei alege pe cele favorite. In pachetul Standard sunt incluse 3 fotografii editate fine art, dar poti achizitiona mai multe daca iti doresti ( 20 RON/fotografie editata)

 • Plata finală Se achita suma aferenta pachetului actizitionat

 • Editare și Livrare Dupa selecția finala și achitarea facturii voi edita imaginile selectate de catre tine si le vei avea in maxim 21 zile lucratoare. (Doar fotografiile selectate se predau)

Pentru HEALING PORTRAITS aplic

GARANTIA de 300%

Pentru ca satisfacţia totala a clientilor mei este prioritate pentru mine, ofer o atentie deosebita fiecarui detaliu in parte din proces, in special nevoilor tale specifice.


Serviciile pe care le ofer sunt din tot sufletul meu, iar calitatea este una din valoriile care imi ghideaza munca, dar daca totuși nu sunteți complet mulțumiți, va asigur Garanție 300%.


 • 100% returnarea sumei achitate;

 • 100% posibilitatea păstrării fotografiilor si a materialelor primite.

 • 100% realizarea unei noi sedinte foto pentru aceasi valoare

SC White in by Julia SRL

Sibiu, Romania

P: 0756 347 771, |E: iulia.oltean777@gmail.com