Despre mine

Pasiunea mea pentru miscare nu cred ca a aparut la un moment dat, ea existand in mine, ca si in orice fiinta vie inca de la inceputuri, adica de cand am fost un embrion. Norocul meu a fost ca nu m-am oprit din a ma misca. :)

La varsta de 4 ani am inceput antrenamentele de Karate Shotokan, sport pe care l-am practicat pana la varsta de 18 ani, obtinand centura neagra si castigand campionate nationale si internationale.

Ca femeie am simtit ca am totusi nevoie de ceva mai mult pentru a fi implinita, iar dupa ce am incercat fel si fel de tipuri de aeropic (tae-bo, zumba) pentru cativa ani, am simtit chemarea catre Yoga, alegand aceasta cale spre desavarsirea mea, cale pe care ma aflu de peste 10 ani.

Fara indoiala complexitatea acestei stiinte este cea care ma fascineaza in fiecare zi, atat datorita efectelor binefacatoare pe care le simt pe mine la nivel fizic, cat si pe plala nivel mental si spiritual.

Odata cu pregatirea mea pentru conceptia unui copil am inceput sa cercetez si sa studiez mai mult acest domeniu al yoga-i restrans, dar care pe mine m-a captivat: Practicarea tehnicilor Yoga Prenatala, Yoga pentru o sarcina si o nastere usoara.

Cu aparitia bebelusului nostru in burtica mea am ocazia sa practic si sa simt efectele benefice si simt ca trebuie da dau mai departe tot ce am invatat, pentru ca am auzit prea multe femei care sunt afectate in aceasta perioada magica din viata lor. Cu ajutorul tehicilor yoga am putut sa ma bucur de Trimestrul 1 al sarcinii fara greturi, varsaturi, stari de anxietate, am un somn linistit si mananc echilibrat. Nu am pofte exagerate, chiar daca sunt o mancacioasa de felul meu :)

Vazand ca se poate sa iti fie atat de bine in timpul sarcinii, si avand si cunostintele necesare si acreditarea de catre Yoga Alliance pentru a preda Yoga, imi urmez aceasta chemare, de a ajuta viitoarele mamici sa traiasaca in armonie si sanatate cele 9 luni de sarcina si sa aduca pe lume cu blandete si incredere bebelusul lor iubit.

Pe langa Yoga, practic cu succes Prananadi, tehnica de vindecare Tibetana in care am atins gradul IV A, si sunt de asemnea initiata in a realiza Tehnica de Regresie, pentru vindecarea traumeor din trecut.

Iubesc sa dansez, si am participat la muuulte :) workshop-uri si tabere de feminitate si dans, atat in tara cat si in strainatate. Acesta va fi urmatorul meu proiect <3 Dans pentru burtici.