HEALING PORTRAITS

Fotografia ca instrument de autocunoastere si evolutie

Esti antreprenor, freelancer, coach sau ai nevoie de acele fotografii portret pentru a-iti pune in valoare cat mai bine calitatile? Fie ca este vorba de fotografia de profil (Facebook, Instagram, LinkedIn,) sau cea pentru urmatorul event cover, amani la nesfarsit mersul la forograf si incerci sa te multumesti cu acea fotografie veche, care pe langa ca iti aduce nostaligia trecutului nu reflecta deloc calitatile si starea ta de spirit actuala?

 

Sau, poate nu iti place sa fii fotografiata, eviti sa te uiti la poze cu tine, observand doar defecte si simti o senzatie de contractare, de inchidere?

 

Te inteleg perfect. Intr-adevar, a fi în fața camerei poate fi intimidant, mai ales daca nu ai un suport interior, o stare aparte care sa sustina sesiunea foto.

 

Daca  ai nevoie de aceste fotografii si vrei sa iti descoperi VALORILE ascune bine sub pres, sa amplifici calitatile tale innascute, latente am ceva special pentru tine <3.


HEALING PORTRAITS este calatoria ta interioara spre versiunea ta cea mai buna, care este imortalizata in timp printr-un Portret Fine Art.


Sunt Iulia Andreea Oltean si rolul meu este să te sustin in a iti  descoperi VALOAREA ascunsa de care ai cea mai mare nevoie ACUM, TU trebuie sa o uzi zilnic pentru a o ajuta sa infloreasca si IMPREUNA sa o imortalizam pentru ca TU sa o poti pastra cu tine in TIMP.

Sunt fotograf acreditat, instructor de yoga, mama, femeie in cautarea sacralitatii pierdute, sunt insetata de adevar si invat sa iubesc viata asa cum este ea vie si neprevazuta.

HEALING PORTRAITS  este o metoda holistica, dezvoltata de catre mine in cei peste 10 ani de experienta in training, coaching, yoga, si pasiunea mea pentru fotografie.  

Aceasta abordare unica are rezultate vizibile, pentru ca imbina atat latura ta feminina cat si cea masculina (intuitia si ratiunea, emisfera dreapta si cea stanga).

 

Printr-o metoda unica te voi sustine in a trezi, amplifica si imortaliza o stare speciala care tie acum iti "lipseste".


Inaintea sesiunii foto vom utiliza in functie de nevoile tale specifice si de timpul si energia pe care esti dispusa sa o aloci


 

Prin HEALING PORTRAITS nu obtii doar fotografiile de mult dorite, atat de necesare in mediul online azi, ci si evoluezi in versiunea ta cea mai buna, amplificand calitatile si atuurile tale. 

Prin aceasta metoda iti vezi propria frumusețe unica, te conectezi la puterea ta interiora, iti invingi fricile si limitarile atingand un sentiment de LIBERTATE care va fi VIZIBIL si la care te poti intoarce oricand ai nevoie.

Conectandu-te la acest portret in care tu exprimi o valoare aparte, poti revoca in viitor cand vei avea nevoie aceasta stare.

HEALING PORTRAITS este ca un reminder pentru tine. Un etalon care iti reaminteste ca poti mai mult daca iti dorest dar si ca ESTI SUFICIENT AICI SI ACUM.

 

Daca rezonezi cu cele de mai sus, si esti pregatita de un upgrade bland, te invit in

lumea magica HEALING PORTRAITS unde toate visurile benefice devin realitate. 


Consultația este gratuită și nu implică nicio obligație.

Pentru  HEALING PORTRAITS aplic 

GARANTIA de 300%

Pentru ca satisfacţia totala a clientilor mei este prioritate pentru mine, ofer o atentie deosebita fiecarui detaliu in parte din proces, in special nevoilor tale specifice.


Serviciile pe care le ofer sunt din tot sufletul meu, iar calitatea este una din valoriile care imi ghideaza munca, dar daca totuși nu sunteți complet mulțumiți, va asigur Garanție 300%.


SC White in by Julia SRL

Sibiu, Romania

P: 0756 347 771, |E: iulia.oltean777@gmail.co